Patch letöltések, hírek és leírások
1 látogató az oldalon
Patch kereső
Statisztika
Cikkek száma:
1043 darab
Fájlok száma:
1337 darab
Fájlok mérete:
179.8 GB
SynHosting banner

The Sims 3 1.9/2.4 patch

Patch Írta Frag 2010-02-05 00:49-kor, frissítve 2011-07-19 23:11-kor, megtekintve 6474 alkalommal
A javítócsomag feltelepítése szükséges a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok digitálisan értékesített változatának futtatásához.

A javítás részletei:

  • Luxuslakás Cuccok – Ez a játékfrissítés elengedhetetlen a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok digitálisan értékesített változatának futtatásához.
  • A világ körül – Mostantól lefényképezhető a városi színház épülete
  • Egy módosításnak köszönhetően az íróasztalok többé nem égnek le.
  • Csak Mac: Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében törlődött a Mac platformról feltöltött képernyőmentések „.jpg” fájlkiterjesztése.
  • Csak PC: Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében Vista és Windows 7 alatt az Indítópanel hibaüzenetet jelenített meg, jelezve, hogy nem tud kapcsolatot létesíteni az EADM szervereivel.


Telepítési segédlet:

Mielőtt telepítenéd a The Sims 3 alapjátékhoz kiadott játékfrissítéseket, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomagot, érdemes végrehajtanod az alábbi utasításokat, hogy a játékod továbbra is fennakadásoktól mentesen működjön. 

1. lépés: Egyedi tartalmak letiltása

Az egyedi tartalom az összes olyan tartalom összefoglaló neve, amely nem hivatalos The Sims 3 játékfrissítésből, a The Sims 3 Store oldalról, továbbá kiegészítő, illetve cuccos csomagokból származik. Ezeket a tartalmakat külső, az Electronic Artstól, illetve a The Sims 3 fejlesztőcsapattól független fejlesztők készítik,  így a tartalmak nem minden esetben kompatibilisek a játékfrissítésekkel. Az egyedi tartalmak telepítése következtében a játék működésében zavarok keletkezhetnek, és még az is előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem működnek.

Az egyedi tartalmak letiltásához lépésről lépésre végig kell menned a telepítésük folyamatán, hogy a játék visszakerüljön az eredeti, módosítatlan állapotba. Ha bemásoltad ezeket egy The Sims 3 könyvtárba, távolítsd el őket: helyezd át az állományokat egy új, a The Sims 3 könyvtáron kívül található mappába.

A The Sims 3 könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/

A hivatalos játékfrissítés telepítését követően újra engedélyezheted az egyedi tartalmakat. Ha problémákat észlelsz, tiltsd le őket ismét, míg a független fejlesztők nem frissítik a tartalmaikat, hogy azok kompatibilisek legyenek a hivatalos játékfrissítéssel, illetve kiegészítő vagy cuccos csomaggal.

2. lépés: Biztonsági másolat készítése a mentett állásokról

Az elővigyázatosság sosem árt: a játékfrissítések, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomag telepítése előtt mindig érdemes biztonsági másolatot készíteni a mentett állásokról. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékállásokat tároló „Saves” könyvtárban található „.sims3” mappákat átmásolod az Asztalodra, illetve egy tetszőlegesen kiválasztott másik könyvtárba.

A The Sims 3 mentési könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/Saves

A frissítés telepítését követően indítsd el a játékot, és ellenőrizd, hogy a mentett játékállásaid megfelelően működnek-e!

3. lépés: Engedd, hogy a teljes frissítési folyamat befejeződjön!

A játékfrissítések néha nagy méretűek, így a letöltés és telepítés hosszabb időt is igénybe vehet. Ha idő előtt megszakítod a játékfrissítés telepítését, váratlan működési problémák léphetnek fel, így mindig érdemes megvárni a folyamat befejeződését. Ne zárd be az Indítópanelt, amíg meg nem győződtél róla, hogy a játékfrissítés telepítése sikeresen befejeződött, mert ezzel megszakítod a telepítést.

(forrás: The Sims 3 közösség)

Creative Commons License

Patch infó és letöltés

Megjelenés dátuma:
2010-02-02

Fájlnév:

Fájlméret:
136 MB (142 519 440 B)
Letöltések száma:
596
Letöltő szerver:

Hozzászólások


AVAST8
2014-08-24 19:29
AVAST8 képe
2.
Nem működik, állomány hiba..

Menyhart Robert
2010-02-09 20:42
Menyhart Robert képe
1.
Ha nincs meg az eredeti,akkor nem fog menni soha.Kerlek irjatok meg a valaszotokat az e-mail cimemre:robert_menyhart@yahoo.com

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy jelentkezz be.
Copyright © 2009-2023 Patchelj.hu - Minden jog fenntartva.