Patch letöltések, hírek és leírások
4 látogató az oldalon
Patch kereső
Statisztika
Cikkek száma:
1043 darab
Fájlok száma:
1337 darab
Fájlok mérete:
179.8 GB
SynHosting banner

The Sims 3 A világ körül (World Adventures) 2.10.5 patch

Patch Írta Frag 2010-09-17 16:23-kor, frissítve 2011-02-11 10:42-kor, megtekintve 2736 alkalommal
A The Sims 3 újabb frissítése, ami az A világ körül kiegészítőben javít egy hibát, ami akkor lép fel amikor a simek Egyiptomba, Franciaországba és Kínába látogatnak.

A frissítés tartalma:

Új funkciók

  • A sokat autózó simek mostantól bensőséges kapcsolatot alakíthatnak ki a járműveikkel. Ha a kapcsolatuk barátsággá fejlődött, el is nevezhetik a négykerekű cimborát.
  • Elérhetővé vált az autóbolond jellemvonás. A típusba tartozó simek azonnal elnevezhetik a járműveket, és gyorsabban teremtenek velük kapcsolatot.

Az alapjáték frissítései

  • Javítottunk egy hibát, amelynek következtében bizonyos körülmények között a szellemek bent ragadhattak az autókban. Mostantól az úticéljukhoz érve annak rendje és módja szerint kiszállnak a járműből.
  • Az elnevezhető tárgyaknak a játékos ezentúl csak akkor adhat nevet, ha azok az aktív háztartás birtokában vannak.

A világ körül kiegészítő csomag frissítései

  • Az Egyiptomba, Franciaországba és Kínába látogató simek foglalkozása mostantól megjelenik a Kapcsolatok panel súgószövegében.

A The Sims 3 Világteremtő eszköz frissítései

  • A Világteremtő eszköz felhasználóinak telepíteniük kell a The Sims 3 Világteremtő eszköz új változatát. A Világteremtő eszköz oldala a honlap fejlécében található legördülő menü „Játékok” alpontjára kattintva tölthető be.

Mielőtt telepítenéd a The Sims 3 alapjátékhoz kiadott játékfrissítéseket, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomagot, érdemes végrehajtanod az alábbi utasításokat, hogy a játékod továbbra is fennakadásoktól mentesen működjön.

1. lépés: Egyedi tartalmak letiltása

Az egyedi tartalom az összes olyan tartalom összefoglaló neve, amely nem hivatalos The Sims 3 játékfrissítésből, a The Sims 3 Store oldalról, továbbá kiegészítő, illetve cuccos csomagokból származik. Ezeket a tartalmakat külső, az Electronic Artstól, illetve a The Sims 3 fejlesztőcsapattól független fejlesztők készítik,  így a tartalmak nem minden esetben kompatibilisek a játékfrissítésekkel. Az egyedi tartalmak telepítése következtében a játék működésében zavarok keletkezhetnek, és még az is előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem működnek.

Az egyedi tartalmak letiltásához lépésről lépésre végig kell menned a telepítésük folyamatán, hogy a játék visszakerüljön az eredeti, módosítatlan állapotba. Ha bemásoltad ezeket egy The Sims 3 könyvtárba, távolítsd el őket: helyezd át az állományokat egy új, a The Sims 3 könyvtáron kívül található mappába.

A The Sims 3 könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/

A hivatalos játékfrissítés telepítését követően újra engedélyezheted az egyedi tartalmakat. Ha problémákat észlelsz, tiltsd le őket ismét, míg a független fejlesztők nem frissítik a tartalmaikat, hogy azok kompatibilisek legyenek a hivatalos játékfrissítéssel, illetve kiegészítő vagy cuccos csomaggal.

2. lépés: Biztonsági másolat készítése a mentett állásokról

Az elővigyázatosság sosem árt: a játékfrissítések, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomag telepítése előtt mindig érdemes biztonsági másolatot készíteni a mentett állásokról. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékállásokat tároló „Saves” könyvtárban található „.sims3” mappákat átmásolod az Asztalodra, illetve egy tetszőlegesen kiválasztott másik könyvtárba.

A The Sims 3 mentési könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/Saves

A frissítés telepítését követően indítsd el a játékot, és ellenőrizd, hogy a mentett játékállásaid megfelelően működnek-e!

3. lépés: Engedd, hogy a teljes frissítési folyamat befejeződjön!

A játékfrissítések néha nagy méretűek, így a letöltés és telepítés hosszabb időt is igénybe vehet. Ha idő előtt megszakítod a játékfrissítés telepítését, váratlan működési problémák léphetnek fel, így mindig érdemes megvárni a folyamat befejeződését. Ne zárd be az Indítópanelt, amíg meg nem győződtél róla, hogy a játékfrissítés telepítése sikeresen befejeződött, mert ezzel megszakítod a telepítést.

Creative Commons License

Patch infó és letöltés

Megjelenés dátuma:
2010-09-05

Fájlnév:

Fájlméret:
69 MB (72 131 552 B)
Letöltések száma:
125
Letöltő szerver:

Hozzászólások


ybco
2021-03-14 17:40
ybco képe
1.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy jelentkezz be.
Copyright © 2009-2024 Patchelj.hu - Minden jog fenntartva.