Patch letöltések, hírek és leírások
2 látogató az oldalon
Patch kereső
Statisztika
Cikkek száma:
1043 darab
Fájlok száma:
1337 darab
Fájlok mérete:
179.8 GB
SynHosting banner

The Sims 3 Luxuslakás cuccok (High-End Loft Stuff) 3.3.11 patch

Patch Írta Caster 2010-06-06 09:08-kor, frissítve 2011-06-13 19:16-kor, megtekintve 2956 alkalommal
Az EA Blac Box-nál kiadták a harmadik javítócsomagot a The Sims 3 Luxuslakás cuccok kiegészítőjéhez, amiben rengeteg újítás található.

simswad_thumb.jpg

A javítócsomag tartalma:

 • Ez a játékfrissítés engedélyezi a The Sims 3 dinamikus reklámszolgáltatási funkcióit, noha pillanatnyilag nem tervezzük az ilyen jellegű tartalmak aktiválását. A The Sims 3 Végfelhasználási licencszerződésében további tájékoztatást olvashatsz a témában.
 • A lakótelkeken és közösségi területeken elhelyezett világítótestek fénye mostantól megfelelően jelenik meg, rávetülve a szomszédság tereptárgyaira.
 • A simek ezentúl átsétálhatnak, illetve álldogálhatnak a hidakon.
 • A The Sims 3 alkalmazást játékmódosításokkal futtató felhasználók mostantól létrehozhatnak egy külön mappát a modok tárolására, az alábbi elérési útvonalon: C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Mods
 • Ha a felhasználó játékmódosításokat másol az erre kijelölt mappába, figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely emlékezteti a játékost, hogy modok kerültek telepítésre.
 • A modcsomagok modkönyvtárba helyezése az aláírás-hitelesítési folyamatok megkerülésének hivatalosan nem engedélyezett módja.
 • A játékmódosítások működésének feltétele a Resource.cfg állomány megléte a mappában.
 • Ha a telepített modok nem kompatibilisek a játékkal, a felhasználót rendszerüzenet figyelmezteti a hibára.
 • Végrehajtottunk néhány további javítást a már meglévő funkciókhoz kapcsolódóan.

Városszerkesztő mód:

 • A játékosok ezentúl törölhetik vagy áthelyezhetik a lakótelkeket és a közösségi területeket, illetve újakkal bővíthetik a szomszédságot Városszerkesztő módban.
 • A játékosok immár törölhetik vagy áthelyezhetik a díszítőelemeket, illetve újakkal gazdagíthatják a városképet Városszerkesztő módban.
 • A felhasználók mostantól megvásárolhatják és továbbfejleszthetik a város közösségi területeit a számítógép ingatlankezelési funkcióját használva.
 • A Városszerkesztő mód katalógusában ezentúl megjelenik az egyes telkek létesítménytípusa (például: park).

A játékmenet változásai:

 • Továbbfejlesztettük a Történet előrehaladása funkciót, hogy kiküszöböljük a küldetéseken dolgozó simek életében bekövetkező változásokat.
 • Továbbfejlesztett simgenetika: a gyerekek bőrszíne és hajviselete ezentúl jobban hasonlít a szüleikére.
 • A ruhásszekrények „Öltözék megtervezése” interakcióját használva a simek új összeállításokat tehetnek elérhetővé, és megoszthatják azokat az egész családdal.  

Építés/Vásárlás mód:

 •   A felhasználók mostantól mennyezeti burkolóelemeket is elhelyezhetnek, illetve törölhetnek Építés módban, valamint alkalmazhatják rajtuk a Stílus létrehozása eszközt.
 • A játékosok ezentúl a padlólapok szélein is alkalmazhatják a Stílus létrehozása eszközt.
 • Falak, szobák, alapok/emelvények, padlólapok, tetőelemek, medencék, kerítések és pincék elhelyezésekor ezentúl megjelenik a mérőszalag eszköz, amely segít a pontos építkezésben.
 • A falburkolatokat tartalmazó kollekciók immár megtalálhatók Építés módban, egy külön fülön.
 • A játékosok ezentúl módosíthatják az egyes tetőelemek lejtési szögét Építés módban.
 • A szobrok saját gyűjtőkategóriát kaptak Vásárlás módban.

Sim létrehozása menü:

 • A játékosok ezentúl használhatják a tetoválás funkciót a Sim létrehozása menüben karaktereik testreszabására.
 • Elérhetővé vált a „jegyes”, „barát” és „barátnő” kapcsolati beállítás a Sim létrehozása menüben.

Felhasználói felület és irányítás:

 • Egyesítettük a Sim és Térkép nézet felhasználói felületét a kényelmesebb és átláthatóbb irányítás érdekében.
 • Továbbfejlesztettük a Lehetőségek panel felhasználói felületét az egyes kalandokhoz és lehetőségekhez kapcsolódó célok, feladatok, jutalmak és helyszínek átláthatóbbá tétele érdekében.

Mielőtt telepítenéd a The Sims 3 alapjátékhoz kiadott játékfrissítéseket, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomagot, érdemes végrehajtanod az alábbi utasításokat, hogy a játékod továbbra is fennakadásoktól mentesen működjön.

1. lépés: Egyedi tartalmak letiltása

Az egyedi tartalom az összes olyan tartalom összefoglaló neve, amely nem hivatalos The Sims 3 játékfrissítésből, a The Sims 3 Store oldalról, továbbá kiegészítő, illetve cuccos csomagokból származik. Ezeket a tartalmakat külső, az Electronic Artstól, illetve a The Sims 3 fejlesztőcsapattól független fejlesztők készítik,  így a tartalmak nem minden esetben kompatibilisek a játékfrissítésekkel. Az egyedi tartalmak telepítése következtében a játék működésében zavarok keletkezhetnek, és még az is előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem működnek.

Az egyedi tartalmak letiltásához lépésről lépésre végig kell menned a telepítésük folyamatán, hogy a játék visszakerüljön az eredeti, módosítatlan állapotba. Ha bemásoltad ezeket egy The Sims 3 könyvtárba, távolítsd el őket: helyezd át az állományokat egy új, a The Sims 3 könyvtáron kívül található mappába.

A The Sims 3 könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/

A hivatalos játékfrissítés telepítését követően újra engedélyezheted az egyedi tartalmakat. Ha problémákat észlelsz, tiltsd le őket ismét, míg a független fejlesztők nem frissítik a tartalmaikat, hogy azok kompatibilisek legyenek a hivatalos játékfrissítéssel, illetve kiegészítő vagy cuccos csomaggal.

2. lépés: Biztonsági másolat készítése a mentett állásokról

Az elővigyázatosság sosem árt: a játékfrissítések, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomag telepítése előtt mindig érdemes biztonsági másolatot készíteni a mentett állásokról. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékállásokat tároló „Saves” könyvtárban található „.sims3” mappákat átmásolod az Asztalodra, illetve egy tetszőlegesen kiválasztott másik könyvtárba.

A The Sims 3 mentési könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/Saves

A frissítés telepítését követően indítsd el a játékot, és ellenőrizd, hogy a mentett játékállásaid megfelelően működnek-e!

3. lépés: Engedd, hogy a teljes frissítési folyamat befejeződjön!

A játékfrissítések néha nagy méretűek, így a letöltés és telepítés hosszabb időt is igénybe vehet. Ha idő előtt megszakítod a játékfrissítés telepítését, váratlan működési problémák léphetnek fel, így mindig érdemes megvárni a folyamat befejeződését. Ne zárd be az Indítópanelt, amíg meg nem győződtél róla, hogy a játékfrissítés telepítése sikeresen befejeződött, mert ezzel megszakítod a telepítést.

Creative Commons License

Patch infó és letöltés

Megjelenés dátuma:
2010-06-01

Fájlnév:

Fájlméret:
44 MB (45 847 896 B)
Letöltések száma:
226
Letöltő szerver:

Hozzászólások


niks222
2010-06-15 19:38
niks222 képe
1.
hali. miért írja ki a letöltés után h "érvénytelen állomány"??

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy jelentkezz be.
Copyright © 2009-2023 Patchelj.hu - Minden jog fenntartva.